Partner Finstral

Finstral levert kozijnen, deuren, schuifpuien, serres en overkappingen, rolluiken, vensterluiken, beglazing en dakkapellen. De producten van Finstral zijn onderhoudsarm, duurzaam, sluiten perfect, hebben een hoge isolatiewaarde en zijn altijd makkelijk te bedienen.

Ze worden geleverd in meer dan 150 RAL-kleuren, de zes basis kleuren zijn door en door gekleurd. Zelfs de rubbers kunnen volgens kozijnkleur worden geleverd. Alle producten van Finstral worden in eigen beheer ontwikkeld en komen pas op de markt als ze aan alle hoge kwaliteitseisen voldoen. Alle producten zijn goedgekeurd en voldoen dus aan de strenge Europese normen. Ze voldoen daarmee tevens ruimschoots aan het Nederlandse Bouwbesluit en zijn goedgekeurd voor politiekeurmerk veilig wonen.

Een belangrijk voordeel is dat de kunststof kozijnen aan de binnen- en buitenzijde standaard uitgevoerd worden met een ingewalste houtnerfstructuur. Een gladde structuur is uiteraard ook mogelijk. Behalve dat deze houtnerf het product een mooie, authentieke uitstraling geeft, maakt de structuur het oppervlak ook harder, waardoor het kozijn kras- en slagbestendig is. Tevens zorgt het verharde oppervlak ervoor dat het materiaal in mindere mate statisch is en daardoor minder gevoelig voor vuil.Top